Małe, deszczowe, spokojne miasteczko. Podobno. |
|
| Kawiarenka | |
| | Autor | Wiadomość |
---|
Lilian Green Admin
Liczba postów : 329 Wiek (postaci) : 32 Skąd : z Krainy Muminków Data dołączenia : 30/05/2009
Legitymacja Wiek: 17 Rasa: Wampiry Dar: Narzucanie innym swoich myśli i decyzji, wyczuwanie i zmienianie nastrojów.
| Temat: Kawiarenka Nie Maj 31, 2009 8:29 pm | |
| | |
| | | Suellen Ildsell
Liczba postów : 359 Wiek (postaci) : 32 Skąd : Gloomsville Data dołączenia : 31/05/2009
Legitymacja Wiek: 16 Rasa: Ludzie Dar:
| Temat: Re: Kawiarenka Czw Cze 18, 2009 3:51 pm | |
| Zasłaniając co chwila włosami strupa na czole i równie uciążliwego oraz fioletowego siniaka udała się do kawiarenki. Daleko nie miała, i dobrze. Usiadła spokojnie przy wolnym stoliku. Najbardziej oddalonym od centrum kawiarenki i na świeżym powietrzu. Wbiła wzrok w niebieskie niebo i podparła brodę dłonią. | |
| | | Garret White
Liczba postów : 248 Wiek (postaci) : 73 Data dołączenia : 31/05/2009
Legitymacja Wiek: 18 lat Rasa: Wampiry Dar: Przewidywanie przyszłości.
| Temat: Re: Kawiarenka Czw Cze 18, 2009 3:55 pm | |
| Garret podszedł do Sue od tyłu, po czym delikatnie ją objął. Ucałował ją w policzek, uśmiechając się. Zajął miejsce obok dziewczyny, nie spuszczając z niej wzroku. -Jak się ma moja wariatka?- zaśmiał się cicho. Garret spojrzał na menu, leżące na szklanym stoliku. -Masz na cos ochotę?- spytał troskilwym tonem. | |
| | | Suellen Ildsell
Liczba postów : 359 Wiek (postaci) : 32 Skąd : Gloomsville Data dołączenia : 31/05/2009
| Temat: Re: Kawiarenka Czw Cze 18, 2009 3:59 pm | |
| Podskoczyła na krześle, ponieważ poczuła zimno. Uśmiechnęła się. Garret. Tak naprawdę dopiero teraz sobie zdała sprawę, jak bardzo za nim tęskniła. Delikatnie zarumieniła się i położyła dłonie na stole. - Szczerze mówiąc … dziwnie – Odpowiedziała grzecznie, patrząc w złociste oczy jej ukochanego. - A Ty, jak się masz, mój nie-wariacie? – Spytała , z uśmiechem na twarzy. Gestem głowy odrzuciła włosy na bok, przy okazji obnażając swoją nową „zdobycz”. Wytrzeszczyła oczy i z powrotem zasłoniła ranę. Skarciła się raczej niecenzuralnie w myślach. - Nie, nie mam na nic ochoty. A Ty? – Spytała, by jakoś odsunąć uwagę Garret’a od jej ... czoła. | |
| | | Garret White
| Temat: Re: Kawiarenka Czw Cze 18, 2009 4:10 pm | |
| Chłoapk zmarszczył czoło. Ręką delikatnie odgarnął włosy Sue na bok. -No ładnie...- mruknął cicho. Spojrzał na dziewczynę, uśmiechajac się pod nosem. -Nawet na chwilę nie mogę zostawić cie samej- powiedział, śmiejąc się. -Dziwnie?- spytał. On też za nią tęsknił. Chciałby spędzać z Sue każdą chwilę. Jednak dziewczyna zasługiwała na odrobinę prywatnosci. Chłopak, słysząc jej pytanie, przekrzywił głowę na bok, uśmiechając się delikatnie. -Raczej niej. | |
| | | Suellen Ildsell
| Temat: Re: Kawiarenka Czw Cze 18, 2009 4:19 pm | |
| Przygryzła delikatnie dolną wargę. Ale mimo to, potrafiła rozkoszować się dotykiem dłoni Garret’a. I w ogóle, jego zapachem, osobą, oddechem … - Nie wiem czy tak ładnie. Leżałam na łóżku i zadzwonił telefon no i się go wystraszyłam i spadłam z łóżka, a głową walnęłam się w kant szafki nocnej ale nic mi nie jest - Zaczęła trajkotać w niesamowicie szybkim tempie, na dodatek na jednym wdechu. Gdy skończyła, nabrała powietrza i je wypuściła. Odwzajemniła Garret’owi uśmiech i przyłożyła mu dłoń do zimnego policzka. - Nawet nie wiesz, ile bym dała, żebyś nie zostawiał mnie chociażby na sekundę – Wyszeptała. Kochała go, i to bardzo. A prywatność? Pfy! Ona nie jest potrzebna Suellen. Jak ma ona być bez Garret’a, to ona jej nie chce. Ale faktycznie, dziwnie się czuła. Dziwnie się zachowywała ostatnio. Nawet ciotka to zauważyła. - No tak, dziwnie. Ostatnio strasznie dużo jem – Stwierdziła – A najczęściej mam ochotę na ogórki kiszone, za którymi nigdy nie przepadałam – Wyszeptała, patrząc teraz na stół. Wzdrygnęła się niezauważalnie. Tak, miała typowe objawy … Skarciła się w myślach. Na pewno nie. Spojrzała na Garret’a i uśmiechnęła się. - No tak, zapomniałam – Odparła, czerwieniąc się. Po chwili powoli przysunęła się do ukochanego i drugą dłoń położyła mu na policzku. Uśmiechnęła się po raz kolejny delikatnie i ucałowała go usta. Czule. | |
| | | Garret White
| Temat: Re: Kawiarenka Czw Cze 18, 2009 8:04 pm | |
| Garret pokręcił głową, wzdychając cicho. Uśmiechnął się do Sue, troskliwie gładząc ją po policzku. Jego oczy były koloru pitnego miodu. -Wygląda na to, że nie można spuścić się z oczu nawet na chwilę- powiedział, udając zmęczenie. Odgarnął włosy Sue za ucho. Przez cały czas spoglądał na nią z uczuciem. Sue była panią jego serca, wampir nie wyobrażał sobie życia bez jasnowłosej. Tylko wciąż był zły na siebie, jakim jest dla niej zagrożeniem. -Ogórki?- spytał. Uniósł brwi do góry, z zaciekawieniem spoglądając na dziewczynę. -Czy coś jeszcze… dziwnego robisz?- spytał spokojnie. Nie miał podejrzeń. A raczej- nie chciał ich znieść. Bo jeżeli jego wizja miałaby być prawdą… Nie, Garret nie chciał dopuścić takiej myśli do głowy. W prawdzie niewiele widział, jednak to go wcale ni uspokoiło. Wręcz przeciwnie- Garret był jeszcze bardziej zaniepokojony. | |
| | | Suellen Ildsell
| Temat: Re: Kawiarenka Sob Cze 20, 2009 12:40 pm | |
| Suellen mruknęła coś niezrozumiale pod nosem, przytulając swoją twarz do dłoni Garret’a. Ale tak, to prawda. Dziwnie się zachowywała i dziwnie się … czuła. Tak, aż za dziwnie. - Eee . No tak – Odparła, rumieniąc się. No tak, też widać musiał nabrać … podejrzeń. Odchrząknęła. - Nie. Chyba nie – Odpowiedziała, patrząc czule na Garret’a. Nie, na pewno nie. Nie było takiej możliwości. A gdyby nawet, to Suellen chyba by umarła. Nie dlatego, bo tego nie chce, ale jej ciotka by ją zabiła. Ona sama ma niecałe trzydzieści lat i nawet nie ma chłopaka. A ona by już miała mieć dzieci? Drgnęła niezauważalnie i posłała Garret’owi pełny uczucia uśmiech i cmoknęła go w policzek. - Co tam u Ciebie słychać? – Spytała po chwili milczenia. Przechyliła lekko głowę w bok , by przyjrzeć się twarzy Garret’a. | |
| | | Sponsored content
| Temat: Re: Kawiarenka | |
| |
| | | | Kawiarenka | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |
| |
|